כתבת סופהשבוע

מיזם מירמבה להעצמה נשית כלכלית

מיזם מירמבה להעצמה נשית כלכלית

הצטרפו אלינו לקבלת ניוזלטר

דג עם ירקות של סימה נהון

פילה דג עם ירקות, קל להכנה. בריא ומשביע. גמבה, בצל אדום, תפוח אדמה, גזר, זוקיני, דג אמנון ויש לכם ארוחת צהרים טעימה ומשביעה.

נגן וידאו

דג עם ירקות

צילום: פרטי

רוטב:

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מוספים לסיר את כל המרכיבים. לטגן עם מעט שמן, לפתוח את הטעמים. (לפחות 10 דק’)
  2. להוסיף 2 כוסות מים, לכסות ולבשל עוד 10 דק’ עד שהרוטב יצטמצם.
  3. להוסיף את הדג שהומלח. ועם כף לכסות אותו ברוטב. לכסות ולבשל 15 דק’ על להבה נמוכה.
  4. לפזר מעל פטרוזיליה.
סימה נהון

סימה נהון

בעלת מכון דנה בכפר סבא - הסרת שיער בשיטת SHR

שתפו:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
כתבות אחרונות
לחם מחמצת מגזין 60 פלוס צילום דפנה אילון

לחם מחמצת בניחוח פראי

תקופת הקורונה הביאה עימה טרנדים בעשייה במטבח הביתי ובעיקר באפייה. ואם כבר לאפות אז לפחות בריא. בתקופה זו, לחם המחמצת כבש את תחום הלחמים ולחם הדגל המדובר לאחרונה, הוא הלחם הפראי, המפתיע בפשטות הכנתו וטעמו המופלא

קראי עוד »

זרה ביפן

סוזי כהן אוקובו, מחברת הספר “זרה ביפן”, ישראלית שהתחתנה עם יפני והקימה משפחה ביפן. מספרת בהרצאה את סיפור התאקלמותה בטוקיו ועל החיים בארץ השמש העולה.

קראי עוד »