הצטרפו אלינו לקבלת ניוזלטר

קציצות דגים מדהימות

מתכון לקציצות דגים מנצח כזה שכולם יבקשו מכם. ו... ממש קל להכנה. מתכון שלי משאריות דג סלמון, תיצמדו למתכון הוא מנצח. חשוב לציין שאני גרה בארצות הברית ומשתמשת בדג סלמון טרי, אני יודעת שבארץ לרכוש דג מסוג זה יקר יחסית, אבל תאמינו לי, המתכון הזה לא יפסיק לגרוף מחמאות❣️ אז קדימה... שימו לב לגודל הסיר... הרוטב הינו סוג של מטבוחה ככה שלא מוסיפים הרבה מים... במידה ויש לכם אורחים תשתמשו בסיר רחב יחסית.

קציצות דגים של שני כהן

קציצות דגים

צילום: שני כהן

רוטב:

מתכון לקציצות דגים מנצח כזה שכולם יבקשו מכם. ו… ממש קל להכנה.
אני ניסיתי, אחרי הפעם הראשונה שהכנתי אותו (מתכון שלי משאריות של דג סלמון, לשנות אותו ולטגן את הקציצות או לערבב דגים שונים….. תיצמדו למתכון הוא מנצח)
חשוב לציין שאני גרה בארצות הברית ומשתמשת בדג סלמון טרי, אני יודעת שבארץ לרכוש דג מסוג זה יקר יחסית, אבל תאמינו לי, המתכון הזה לא יפסק לגרוף מחמאות❣️
אז קדימה….
שימו לב לגודל הסיר …. הרוטב הינו סוג של מטבוחה ככה שלא מוסיפים הרבה מים…. במידה ויש לכם אורחים תשתמשו בסיר רחב יחסית, המתכון יספיק ל- 6 סועדים.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מוספים לסיר לפי הסדר (השמן פותח את התבלינים).
  2. לתת למרכיבי הרוטב להתבשל להוסיף מים (לא הרבה. המטרה שבסוף נקבל רוטב סמיך, שאפשר לטבול בחלה)

תערובת לקציצות:

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את הדג עם סכין (לא במעבד מזון) לחתיכות כמו לסלט בינוני
  2. לערבב בקערה עם שאר חומרי התערובת
  3. ללוש לקציצות. (להוסיף פירורי לחם או ביצה לפי העין, אם התערובת לא אחידה)
  4. נעשה קציצות קטנות ונוסיף אותן  לרוטב (תדאגו שהרוטב יבעבע מחום)

נבשל על אש בנונית כ-15 דקות.

ואז נשאיר כמו פלטה את הסיר עד הארוחה😜

שני כהן

שני כהן

אריזונה, ארה"ב

תגיות:

שתפו:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
כתבות אחרונות
לחם מחמצת מגזין 60 פלוס צילום דפנה אילון

לחם מחמצת בניחוח פראי

תקופת הקורונה הביאה עימה טרנדים בעשייה במטבח הביתי ובעיקר באפייה. ואם כבר לאפות אז לפחות בריא. בתקופה זו, לחם המחמצת כבש את תחום הלחמים ולחם הדגל המדובר לאחרונה, הוא הלחם הפראי, המפתיע בפשטות הכנתו וטעמו המופלא

קראי עוד »

זרה ביפן

סוזי כהן אוקובו, מחברת הספר “זרה ביפן”, ישראלית שהתחתנה עם יפני והקימה משפחה ביפן. מספרת בהרצאה את סיפור התאקלמותה בטוקיו ועל החיים בארץ השמש העולה.

קראי עוד »

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *