
ערב הפרשת חלה בהובלת הילה אדל מלעי
ערב מיוחד ומרגש של הפרשת חלה התקיים לאחרונה בהפקתה של הילה אדל מלעי, מייסדת "הבית לאימון אישי, רגשי ורוחני לנשים". האירוע, שחיבר בין מסורת עתיקה לחוויה נשית מעצימה, הותיר רושם עמוק על כל המשתתפות
הצטרפו אלינו לקבלת ניוזלטר
קציצות בשר עם אפונה
צילום: פרטי
מומלץ להגיש לצד אורז לבן וסלט ירקות קצוץ דק.
בתיאבון ❣️
ערב מיוחד ומרגש של הפרשת חלה התקיים לאחרונה בהפקתה של הילה אדל מלעי, מייסדת "הבית לאימון אישי, רגשי ורוחני לנשים". האירוע, שחיבר בין מסורת עתיקה לחוויה נשית מעצימה, הותיר רושם עמוק על כל המשתתפות
שילוב בין אהבה לאוכל, לאנשים ולמוזיקה איטלקית מזמין להאט ולהנות מהכאן ועכשיו
יש רגעים שבהם כל מה שאנחנו צריכים זה לקחת פסק זמן מהשגרה, להרגיע את הגוף והנפש, ולהתפנק בחוויית ספא מרגיעה כמו שמגיע לנו
תקופת הקורונה הביאה עימה טרנדים בעשייה במטבח הביתי ובעיקר באפייה. ואם כבר לאפות אז לפחות בריא. בתקופה זו, לחם המחמצת כבש את תחום הלחמים ולחם הדגל המדובר לאחרונה, הוא הלחם הפראי, המפתיע בפשטות הכנתו וטעמו המופלא
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים