כתבת סופהשבוע

מיזם מירמבה להעצמה נשית כלכלית

מיזם מירמבה להעצמה נשית כלכלית

הצטרפו אלינו לקבלת ניוזלטר

קציצות בשר עם אפונה

קציצות בשר נימוחות וטעימות בתוספת אפונה עדינה או כל תוספת אחרת. אישית, פחות אוהבת להוסיף ביצים לתערובת הבשר. לשיקולכן.

קציצות בשר עם אפונה

קציצות בשר עם אפונה

צילום: פרטי

רוטב:

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב, מטגנת בצל קצוץ דק דק. עד להשחמה מקורמלת.
  2. מוסיפה את הגמבה והעגבניות שרי לטיגון קל
  3. כשהכל מושחם יפה, להוסיף את השום ואת רסק העגבניות ועלי הנענע ולערבב עם כף עץ.
  4. להוסיף את התבלינים
  5. לתת למרכיבי הרוטב להתבשל להוסיף כחצי מים. המטרה שבסוף נקבל רוטב סמיך.
  6. להוסיף את האפונה ולבשל עוד כ-5-10 דק'.

תערובת לקציצות:

אופן ההכנה:

  1. לערבב את כל חומרי תערובת הקציצות.
  2. ללוש לקציצות. 
  3. נעשה קציצות קטנות ונוסיף אותן לרוטב.
  4. מניסיון עדיף להוסיף את הקציצות לסיר הרוטב, כשהאש כבויה, כדי שלא יתפרקו ורק אחרי שהוספנו את כולן, אז להדליק את האש. 
  5. נבשל על אש בינונית כ-20 דקות.

מומלץ להגיש לצד אורז לבן וסלט ירקות קצוץ דק.

בתיאבון ❣️

שתפו:

כתבות אחרונות

ערב הפרשת חלה בהובלת הילה אדל מלעי

ערב מיוחד ומרגש של הפרשת חלה התקיים לאחרונה בהפקתה של הילה אדל מלעי, מייסדת "הבית לאימון אישי, רגשי ורוחני לנשים". האירוע, שחיבר בין מסורת עתיקה לחוויה נשית מעצימה, הותיר רושם עמוק על כל המשתתפות

קראי עוד »
לחם מחמצת מגזין 60 פלוס צילום דפנה אילון

לחם מחמצת בניחוח פראי

תקופת הקורונה הביאה עימה טרנדים בעשייה במטבח הביתי ובעיקר באפייה. ואם כבר לאפות אז לפחות בריא. בתקופה זו, לחם המחמצת כבש את תחום הלחמים ולחם הדגל המדובר לאחרונה, הוא הלחם הפראי, המפתיע בפשטות הכנתו וטעמו המופלא

קראי עוד »