
ערב הפרשת חלה בהובלת הילה אדל מלעי
ערב מיוחד ומרגש של הפרשת חלה התקיים לאחרונה בהפקתה של הילה אדל מלעי, מייסדת "הבית לאימון אישי, רגשי ורוחני לנשים". האירוע, שחיבר בין מסורת עתיקה לחוויה נשית מעצימה, הותיר רושם עמוק על כל המשתתפות
קציצות דגים
צילום: שני כהן
מתכון לקציצות דגים מנצח כזה שכולם יבקשו מכם. ו… ממש קל להכנה.
אני ניסיתי, אחרי הפעם הראשונה שהכנתי אותו (מתכון שלי משאריות של דג סלמון, לשנות אותו ולטגן את הקציצות או לערבב דגים שונים….. תיצמדו למתכון הוא מנצח)
חשוב לציין שאני גרה בארצות הברית ומשתמשת בדג סלמון טרי, אני יודעת שבארץ לרכוש דג מסוג זה יקר יחסית, אבל תאמינו לי, המתכון הזה לא יפסק לגרוף מחמאות❣️
אז קדימה….
שימו לב לגודל הסיר …. הרוטב הינו סוג של מטבוחה ככה שלא מוסיפים הרבה מים…. במידה ויש לכם אורחים תשתמשו בסיר רחב יחסית, המתכון יספיק ל- 6 סועדים.
נבשל על אש בנונית כ-15 דקות.
ואז נשאיר כמו פלטה את הסיר עד הארוחה
אריזונה, ארה"ב
ערב מיוחד ומרגש של הפרשת חלה התקיים לאחרונה בהפקתה של הילה אדל מלעי, מייסדת "הבית לאימון אישי, רגשי ורוחני לנשים". האירוע, שחיבר בין מסורת עתיקה לחוויה נשית מעצימה, הותיר רושם עמוק על כל המשתתפות
שילוב בין אהבה לאוכל, לאנשים ולמוזיקה איטלקית מזמין להאט ולהנות מהכאן ועכשיו
יש רגעים שבהם כל מה שאנחנו צריכים זה לקחת פסק זמן מהשגרה, להרגיע את הגוף והנפש, ולהתפנק בחוויית ספא מרגיעה כמו שמגיע לנו
תקופת הקורונה הביאה עימה טרנדים בעשייה במטבח הביתי ובעיקר באפייה. ואם כבר לאפות אז לפחות בריא. בתקופה זו, לחם המחמצת כבש את תחום הלחמים ולחם הדגל המדובר לאחרונה, הוא הלחם הפראי, המפתיע בפשטות הכנתו וטעמו המופלא
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים