כתבת סופהשבוע

מיזם מירמבה להעצמה נשית כלכלית

מיזם מירמבה להעצמה נשית כלכלית

קציצות דגים מדהימות

מתכון לקציצות דגים מנצח כזה שכולם יבקשו מכם. ו... ממש קל להכנה. מתכון שלי משאריות דג סלמון, תיצמדו למתכון הוא מנצח. חשוב לציין שאני גרה בארצות הברית ומשתמשת בדג סלמון טרי, אני יודעת שבארץ לרכוש דג מסוג זה יקר יחסית, אבל תאמינו לי, המתכון הזה לא יפסיק לגרוף מחמאות❣️ אז קדימה... שימו לב לגודל הסיר... הרוטב הינו סוג של מטבוחה ככה שלא מוסיפים הרבה מים... במידה ויש לכם אורחים תשתמשו בסיר רחב יחסית.

קציצות דגים של שני כהן

קציצות דגים

צילום: שני כהן

רוטב:

מתכון לקציצות דגים מנצח כזה שכולם יבקשו מכם. ו… ממש קל להכנה.
אני ניסיתי, אחרי הפעם הראשונה שהכנתי אותו (מתכון שלי משאריות של דג סלמון, לשנות אותו ולטגן את הקציצות או לערבב דגים שונים….. תיצמדו למתכון הוא מנצח)
חשוב לציין שאני גרה בארצות הברית ומשתמשת בדג סלמון טרי, אני יודעת שבארץ לרכוש דג מסוג זה יקר יחסית, אבל תאמינו לי, המתכון הזה לא יפסק לגרוף מחמאות❣️
אז קדימה….
שימו לב לגודל הסיר …. הרוטב הינו סוג של מטבוחה ככה שלא מוסיפים הרבה מים…. במידה ויש לכם אורחים תשתמשו בסיר רחב יחסית, המתכון יספיק ל- 6 סועדים.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מוספים לסיר לפי הסדר (השמן פותח את התבלינים).
  2. לתת למרכיבי הרוטב להתבשל להוסיף מים (לא הרבה. המטרה שבסוף נקבל רוטב סמיך, שאפשר לטבול בחלה)

תערובת לקציצות:

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את הדג עם סכין (לא במעבד מזון) לחתיכות כמו לסלט בינוני
  2. לערבב בקערה עם שאר חומרי התערובת
  3. ללוש לקציצות. (להוסיף פירורי לחם או ביצה לפי העין, אם התערובת לא אחידה)
  4. נעשה קציצות קטנות ונוסיף אותן  לרוטב (תדאגו שהרוטב יבעבע מחום)

נבשל על אש בנונית כ-15 דקות.

ואז נשאיר כמו פלטה את הסיר עד הארוחה😜

תמונה של שני כהן

שני כהן

אריזונה, ארה"ב

תגיות:

שתפו:

כתבות אחרונות

ערב הפרשת חלה בהובלת הילה אדל מלעי

ערב מיוחד ומרגש של הפרשת חלה התקיים לאחרונה בהפקתה של הילה אדל מלעי, מייסדת "הבית לאימון אישי, רגשי ורוחני לנשים". האירוע, שחיבר בין מסורת עתיקה לחוויה נשית מעצימה, הותיר רושם עמוק על כל המשתתפות

קראי עוד »
לחם מחמצת מגזין 60 פלוס צילום דפנה אילון

לחם מחמצת בניחוח פראי

תקופת הקורונה הביאה עימה טרנדים בעשייה במטבח הביתי ובעיקר באפייה. ואם כבר לאפות אז לפחות בריא. בתקופה זו, לחם המחמצת כבש את תחום הלחמים ולחם הדגל המדובר לאחרונה, הוא הלחם הפראי, המפתיע בפשטות הכנתו וטעמו המופלא

קראי עוד »